Szállítás, szállító jármű

Minden szállításra kész, a helyén biztonságosan rögzítve, indulhat az autó!

Igen ám, de milyen autó!?

Költöztetés szállítás Miskolc

Egyáltalán nem mindegy milyen járművel bonyolítjuk a költözködésünket, mert amellett, hogy minden költöztetni való dolognak fel kell rá férnie, az is fontos, hogy ne legyen feleslegesen nagy. Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szállítás egy alapkérdés a költözés megszervezésekor. Tudjuk, hogy nem könnyű megbecsülni azt, hogy mekkora autó is lenne a legmegfelelőbb, de épp ezért vagyunk mi. A 25 év szakmai tapasztalat biztosíték arra, hogy mi nem tévedünk a felmérés során.

Miért baj, ha rossz autó méretet választunk? Egy nagyobb költöztető autó nem csak drágább, és nehezebb vele közlekedni, de kevésbé vannak benne biztonságban a bútoraink, és berendezési tárgyaink. Arról már nem is beszélve, hogy egy feleslegesen nagy autónak sokkal nehezebb biztosítani a parkolóhelyet, vagy azt, hogy közvetlenül a bejárat előtt álljon meg. Ezért mindenképpen olyan költöztető céget keressen, ahol több méretű teherautó közül választhatja ki a megfelelőt.

Mi már az előzetes egyeztetés során felmérjük melyik autónk az optimális az Ön költöztetéséhez. A helytakarékos, és biztonságos csomagolás nélkülözhetetlen előzménye minden költözésnek, ezért javasoljuk olvassa el a hasznos tanácsokban található leírásainkat, hogy biztosan ne legyen semmilyen fennakadás a szállítás során.

Ne feledje, hogy szerezzen be költöztető dobozokat is az apróságok becsomagolásához!

Kérje ingyenes árajánlatunkat a kapcsolat űrlapunk kitöltésével!

Vagy keressen elérhetőségeinken!

 

[easy_contact_forms fid=3]

VN:F [1.9.22_1171]
Csillagok.. csillagok..:
Rating: 2.5/5 (3 votes cast)