Profi csomagolás költöztetés előtt

Becsomagoljuk az általunk biztosított költöztető dobozokba a lakásában, irodájában az elszállításra szánt tárgyakat.

Természetesen abban az esetben, ha költöztetéskor megrendeli tőlünk. Fontos észben tartani, hogy az egyik legfontosabb lépés a költözéskor a biztonságos csomagolás. Ajánlott már napokkal a költöztetés előtt elkezdeni, ha dobozokba csomagolunk, amin nem látunk át, minden esetben címkézzük fel, vagy írjuk rájuk kívülről, hogy mi a tartalmuk. Ezzel sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, és elkerülhetjük vele a kavarodást. Nem is gondolja, az aki ritkán költözködik, hogy milyen hasznos dolog a papírdoboz. Már napokkal, vagy akár hetekkel korábban kezdjünk neki az összegyűjtésüknek. A közeli boltban, vagy zöldségesnél érdemes próbálkozni. Ha lehetőség van rá igyekezzünk minél erősebb vastagabb falú dobozokat szerezni, a banános karton például kiválóan alkalmas a törékeny tárgyak csomagolására. Szerezzünk be ragasztó szalagot is, mert érdemes a dobozokat leragasztani, és a fiókokat, és a szekrények ajtaját is.

becsomagoljuk a szállítandó tárgyakat

A törékeny tárgyakat mindenképpen dobozba tegyük, béleljük ki ruhákkal, vagy újságpapírral, ha nem szeretnénk, hogy valaki rápakoljon, vagy felfordítsa, akkor azt is írjuk rá nagy betűkkel, hogy törékeny a tartalma. Ezek apróságoknak tűnnek, de megelőzhetünk vele néhány balesetet és kellemetlen percet. Gyorsabb és sokkal egyszerűbb a költöztetés, ha mindenki azonnal tisztában van azzal, mit hova kell letenni az új lakásban.

Ruhákat célszerű zsákokba helyezni, a gyűrődéstől óvott darabokat érdemes az erre a célra kialakított ruhavédő csomagolásba tenni. Semmi esetre se hagyjuk a szekrényekben a ruháinkat, mert azzal megnehezítjük a bútorokat mozgatók munkáját, és az is előfordulhat, hogy minden kiborul belőlük.

A csomagoláshoz a dobozokat igény szerint mi biztosítjuk. Olvassa el a hasznos tanácsainkat is!

Becsomagoljuk, felpakoljuk, elszállítjuk. Mi így költöztetünk. Kérjen árajánlatot!

[easy_contact_forms fid=3]

 

VN:F [1.9.22_1171]
Csillagok.. csillagok..:
Rating: 2.4/5 (5 votes cast)