Pakolás, szállítás, rögzítés, indul a költöztetés

Túl vagyunk az előkészületeken, minden biztonságos csomagolást kapott, nem marad hát más hátra, mint felpakolni mindent a teherautóra.

Fontos, és pénztárcába vágó kérdés, mint korábban már kifejtettük, a megfelelő méretű szállító jármű megválasztása. Ha nagy az autó, az nem csak hogy drágább, de nehezebb is vele mozogni a városban (különösen érvényes ez a miskolci, és főleg belvárosi költöztetések esetén.) és a házkörül, arról már nem is beszélve, hogy sokkal nehezebb biztonságosan rögzíteni a szállítás előtt a rakományt. Tehát a megfelelő méretű autó, nemcsak jobb, de olcsóbb is!

tehertaxi költöztetés miskolc

Másik kulcs kérdés a pakoló segédek száma. Ha vannak a rokonságban barátok között, olyanok akik szívesen segítenek azzal is sokat spórolhatunk. Célszerű már a teherautó megérkezése előtt az utcára hordani amit csak lehet, ilyenkor is jól jön valaki, aki őrzi a holmikat. Ha előre kihordjuk a bútorokat, dobozokat, és minden egyebet, akkor lényegesen rövidebb ideig tart a költözködés, és csökken az óradíj is, ezzel is még olcsóbbá tehetjük magunknak a költöztetés árát.

A harmadik és minden korábbi szemponthoz kapcsolódó tényező a költöztetés ideje. Nyilvánvaló, hogy szeretnénk a lehető legrövidebb időn belül végezni az egésszel, de azért azt tartsuk szem előtt, hogy a költözés nem lóverseny. Ha kapkodunk, siettetünk mindenkit, az nem csak feszültséget szül, de ráragad minden résztvevőre és ebből biztosan baleset lesz. Így vagy tönkre teszünk egy-két tárgyat, berendezést, vagy (ami még rosszabb) megsérül valaki. Meg kell találnunk azt az egyensúlyt, ami a lehető leghatékonyabb és biztonságos, gyors munkát eredményez.

Mi minden költöztetéskor javaslatokat teszünk arra, hogyan lenne a legcélszerűbb, milyen sorrend lenne a legjobb a pakoláshoz. Ha megfogadják egy 25 éves tapasztalattal rendelkező szakember tanácsait, garantáltan gyorsan és precízen fog lezajlani az egész munkafolyamat.

Kérjen visszahívást, árajánlatot:

[easy_contact_forms fid=3]

 

VN:F [1.9.22_1171]
Csillagok.. csillagok..:
Rating: 2.5/5 (2 votes cast)