Évzáró összegzés

Eltelt a 2013 év is, idén is nőtt a minket választó költözők száma.

Költöztettünk számtalan lakásból és lakásba, családi házból, vidékről, de irodák és egyéb ipari jellegű költöztetési munkáink is akadtak szép számban.

Ami talán még a fentieknél is jobb hír számunkra, hogy sok olyan költöztetés volt ahol már másodszor hívnak minket a munka elvégzésére. Mondanunk sem kell, hogy ez mennyire sokat számít egy vállalkozás életében.

Költöztettünk esőben, hóban és nyári napsütésben is. Sok jó emberrel találkoztunk és reméljük mi is tudtunk valamit jót tenni a munkánkkal.

Tudjuk nagyon jól, hogy milyen stresszel jár minden költözés és költöztetés, ezért mi mindig igyekszünk a lehető leghatékonyabban és rugalmasabban végezni  mind a pakolást mind a szállítást. Idén is volt több külföldre költöztetés, és szerencsére olyan is amikor külföldi hazánk-fiai  hazafalé költözködtek.

Bízunk magunkban és Önökben is, hogy a 2014. évben is minket választanak, nem csak a Miskolciak, de az egész világon bárhová is költözködjenek!

Kérjen árajánlatot!

Az űrlap kitöltése, és elküldése után hamarosan megkeressük a megadott elérhetőségei valamelyikén.

[easy_contact_forms fid=3]

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat semmi más  célra nem használjuk, mint a költöztetés árajánlatának kiszámítása és a kapcsolatfelvétel Önnel.

Nem tároljuk, és nem adjuk tovább senkinek semmilyen körülmények között! 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Csillagok.. csillagok..:
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)